1985 – 1986: 76 – 80

76. John Fogerty – Centerfield

”Vanha” mies on matkalla taas, kymmenvuoden levytystauon jälkeen. Fogerty on yksi rockin legendoista, hän näyttää kovuutensa hoitamalla kaiken soiton ja tuotannon itse. Eikä tähän todellakaan muita tarvita, kokonaisuus on upeaa jälkeä. Ei voi muuta kirjoittaa kun, rockin suurelta mieheltä todella suuri albumi.

77. The Men They Couldn’t Hang – Night Of A Thousand Candles

MTCH musiikilliset lähtökohdat nojaavat punkin, rockabillyn sekä folkin sympioosissa. Biisit ovat omia vaikka kuulostavatkin vanhoilta kansanlauluilta uusissa muoteissa, ja ne biisit ovat upeita. Bändi on ominut tyylinsä hyvin, ja soittaa pirun hienosti, katu-uskottavuus on paikallaan. Varoitus: tätä kuunnellessa saattaa tulla jano, joka ei pelkällä vedellä lähde. Siis mainio albumi.

78. The Cure – The Head On The Door

On vaikea unohtaa tätä albumia Curesta puhuttaessa. Albumi on popimpi ja kevyempi kuin yhtyeen muut albumit, mutta kaikki tunnusmerkit ovat paikallaan. Robert Smithin kynästä syntyy upeita biisejä, laatu ei petä. Bändi soi loistavasti, on tämä vaan niin hienoa kuunneltavaa. Kuuluu maailmankaikkeuden parhaimmistoon, olen kirjoittanut. UGH!

79. The Icicle Works – The Small Price Of A Bicycle

Icicle Works on toisella albumillaan onnistunut saamaan suuren yhtyeen soundin, ja se on vain hyväksi näille hienoille biiseille. Soitto kulkee mainiosti ja yhtyeen johtohahmon Ian McNabbin voimakas laulu kruunaa sen, kaikki kuulostaa pirun hyvältä. Todella upea albumi, aikansa huippuja.

1986

80. Nights Of Iguana – The Gift

Tosi verevää kitararockia tarjoilee NOI meille. Ekalla albumillaan bändi oli valmis vaikka isompiin ympyröihin. Biisit ovat huippuluokkaa, soundi maailmanvalloitukseen sopiva, yhteistyö Jimi Sumenin kanssa on onnistunut hyvin. Tyylikäs albumi hyvin tyylikkäältä bändiltä, suomiklassikko.

Kommentoi



Ei kommentteja.